Regressive Hypnosis - Dream Theater Tribute

An evening with 'Images and Words' and more

Regressive Hypnosis - Dream Theater Tribute

Regressive Hypnosis bestaat uit gepassioneerde muzikanten met een gezamenlijke liefde voor de grondleggers van de moderne progressieve rock Dream Theater. De band zal het album Images and Words volledig spelen plus vele andere Dream Theater favorieten. De band put uit 15 briljante albums vol complex en gevarieerd materiaal en maken een avondvullende reis door de loopbaan van Dream Theater.

Tijdens Covid-19 sleutelde gitarist en oprichter Barry van Smeden samen met toetsenist Marco Hoogerheide, bassist Leroy Klein en drummer Eelco van der Meer aan een set met songs van bijna ieder album van Dream Theater. Na een lange zoektocht naar de juiste vocalist overtuigde Jermain van der Bogt (beter bekend als Wudstik) de band met zijn enorme bereik en beheersing van verschillende stijlen. Hij was de ontbrekende schakel die Regressive Hypnosis uiteindelijk compleet maakte.
Verwacht klassiekers zoals Metropolis part 1, This Dying Soul en The Spirit Carries On, maar ook minder bekende songs, lange epics en uitdagende songs zoals Pale Blue Dot en Breaking All Illusions. Regressive Hypnosis trakteert je met hun 'journey through 35 years of Dream Theater' op een levendige, energieke show.

Deel dit evenement