Riot Farm presents: Fuzzy Teeth & 32elephants

ism Riot Bookings - PODIUMCAFÉ

Riot Farm presents: Fuzzy Teeth & 32elephants

Riot Farm is een co-productie van Riot Bookings en Poppodium Boerderij. Het Haagse Riot Bookings heeft uitsluitend jonge, getalenteerde bands in haar roster. Dit voorjaar zie je een selectie van deze bands live in actie in het Podiumcafé van de Boerderij!

FUZZY TEETH
Van fluisterzacht en breekbaar tot rauw en in-your-face. Pittige gitaren begeleid door elektronische grooves en akoestische gitaar. Anthony Koenn was van jongs af aan muzikaal actief. Op 15-jarige leeftijd toerde hij met de energieke punkrockbands Forever Saturday en Peach langs de Nederlandse podia. Recentelijk toerde hij met Fuzzy Teeth door Nederland voor Popronde en stond hij in de Melkweg voor de finale show. Live wordt Anthony bijgestaan door geweldige muzikanten en vocalisten.

Anthony Koenn – zang, gitaar, piano
Yaniv De Jong – gitaar, achtergrondzang
Mila Stips – achtergrondzang
Isabel Cimbri – achtergrondzang
Wouter van den Elzen – basgitaar
Sekou Camara – slagwerk

32ELEPHANTS
Een verlegen gitarist, 2 doorgewinterde amateurs en een skaterboy en voila, de 32 olifanten zijn geboren. Met hun voorliefde voor hardcore, punkrock en alles wat interessant klinkt vormt de half Amsterdamse / half Hageneze punkrockband 32elephants een energiek, hard, emotioneel en bombastisch melodieus collectief. Het gedreven viertal staat op het punt zich de komende jaren keihard te bewijzen!

Deel dit evenement