Sjako!

Haarlemse rockband is back! + support Vinnie's Vice

Sjako!

De Haarlemse rockband Sjako! is terug! De band wordt beschouwd als een van de belangrijkste en invloedrijkste bands binnen de Nederlandse muziekscene. In de periode 1988 t/m 1994 speelde Sjako! het Nederlandse clubcircuit plat en stonden ze zelfs op grote buitenlandse festivals als Roskilde in Denemarken.

Sjako! Bleef in verschillende samenstellingen albums uitbrengen en optredens doen. Het album Livewire (geproduceerd door George Kooymans) en de 2 Meter Sessies zijn legendarisch. Hurt staat in het lijstje van mooiste songs ooit. In maart vorig jaar besloten de leden van het 88-94 trio dat het tijd was de koppen bij elkaar te steken en uit te zoeken of de drie-één-heid nog altijd haar knetterende electriciteit bezat. Al snel werd geconcludeerd dat er gespeeld moest gaan worden! De onvermijdelijke reünie van de drie originele leden was het gevolg met een succesvolle clubtour genaamd Back To Trio. 
Omdat ze van geen ophouden weten, staan Wouter Planteijdt (zang, gitaar), Jaap Vrenegoor (drums) en Thijs Vermeulen (bas) ook in 2024 gewoon weer op de planken. Met een nieuw album onder de arm, ook dat nog!

Support: Vinnie's Vice
Vinnie's Vice is een power trio en speelt Blues-with-a-byte: moderne songs met een jaren 60-70 sound

Deel dit evenement