#

Soen Acoustic

Unieke akoestische show + support Lizzard


Soen voegt een bijzondere show toe; de enige akoestische show in Europa. Zij sluiten hun Europese tour nu dus af met een speciaal Soen weekend in de Boerderij!

Soen is een prog-metal supergroep met voormalige leden van Death, Opeth en Willowtree. Drummer Martin Lopez (ex-Opeth) omschrijft hun muziek als melodisch, heavy en complex. Afgelopen december, nadat de tour van november 2021 was uitgesteld, nam Soen een akoestische show op in de Stockholmse Grammofon Studio’s. Het bevatte een selectie van oud en nieuw materiaal, aangevuld met strijkers en backing vocals. Dit beviel zo goed dat de akoestische show al is toegevoegd aan hun Latijns-Amerikaanse tour in Mexico Stad en Santiago de Chile. En nu dus ook in Zoetermeer!

De line-up voor deze avond is als volgt

SOEN
Martin Lopez - Drums and percussion
Joel Ekelöf - Lead vocals
Lars Enok Åhlund - Guitars and Piano
Cody Lee Ford - Lead Guitar
Oleksii ”Zlatoyar" Kobel - Bass

Additional Musicians
Melina Montes Moretti - Cello
Julia Rusanovsky - Violin
Ana Vasic - Violin
Sofia Espiga - Viola
Diana Kanter - Backing Vocals
Sofia Pedro - Backling Vocals

 

SUPPORT: LIZZARD
De missie van Lizzard is unieke, relevante en onmiskenbare rock maken. En dat lukt ze al succesvol sinds 2006! Hun veelzijdigheid blijkt uit dat zij worden vergeleken met Tool, King Crimson en Radiohead. Eerder waren ze support voor Gojira, Punish Yourself en Lofofora en nu dus voor Soen.

Deel dit evenement