Steve Rothery Band

(Marillion)

Steve Rothery Band

Poppodium Boerderij is een staande venue
Dit concert is uitverkocht. Check TicketSwap of er nog kaartjes aangeboden worden voor zaterdag.TicketSwap is partner van Poppodium Boerderij en een veilige manier om kaartjes te (ver)kopen.

Je kent Steve Rothery natuurlijk als oprichter en gitarist van Marillion, maar daarnaast heeft hij ook een mooie solocarriere met de Steve Rothery Band.

Steve heeft fantastische muzikanten om zich heen verzameld waaronder de talentvolle zanger Martin Jakubski en toetsenist Riccardo Romano van RanestRane. Zij zullen deze avond eigen werk van Rothery spelen maar vanzelfsprekend ook nummers van Marillion. Zijn optredens zijn altijd memorabel en daarom zien wij hem ook zo graag terug in de Boerderij!

Support: The Dave Foster Band (UK-NL) - prog rock & pop
De veelgeprezen Engelse gitarist Dave Foster en de Nederlandse vocaliste Dinet Poortman hebben al een aantal albums op hun conto. Het duo heeft onlangs bekend gemaakt dat er eind mei een nieuw album aankomt getiteld Maybe they’ll come back for us. Op het album doen een aantal grote namen mee: Steve Rothery (Marillion), Mark King (Level 42) en Neil Fairclough (Queen + Adam Lambert). Sleep Spindles, de eerste track van dit album is net uit.

Deel dit evenement