STREAM - IQ

STREAM - IQ

IQ30 WEEKEND 2011 - 2nd night
  • Zaal open:
  • Aanvang: 21:00
  • Dagkassa: gratis stream

Informatie

In het weekend van 22 en 23 oktober 2011 stond IQ in Cultuurpodium Boerderij ter gelegenheid van hun 30-jarig bestaan. Deze nooit eerder vertoonde concertfilm is een registratie van de 2e dag.

Klik HIER om de stream te bekijken
Op 23 oktober bestond de setlist uit nummers afkomstig van alle IQ albums aangevuld met een aantal rariteiten. Van dit legendarische concert verscheen eerder in een gelimiteerde oplage in de Archive Collection, de dubbel cd IQ 30. Vanavond kun je dus de première beleven van de video-registratie en om het feest compleet te maken, kun je na afloop met de leden van IQ chatten. Inmiddels zijn we tien jaar verder en hoopt de band eind dit jaar hun 40-jarig jubileum te kunnen vieren in onze zaal.
De bezetting tijdens dit optreden bestond uit:
Peter Nicholls – Voice
Mike Holmes – guitars
Tim Esau – Bass guitar
Neil Durant – keyboards
Paul Cook – drums
Jonny Griffiths – sax

Kijk via je PC, laptop of tablet met een goede internetverbinding. De show streamen van je computer naar je TV kan via Chromecast. Download je de Chromecast-extensie in je webbrowser. Zorg er hierbij voor dat je de meest recente versie van Google Chrome hebt gedownload. Meer informatie lees je hier.
Je kunt natuurlijk ook je apparaat aansluiten op je TV met een HDMI kabel. Als je een telefoon hebt waarmee je het volledige scherm kan casten naar je TV of Chromecast kun je zo ook de stream op je TV of Chromecast kijken. Zet tijdens het casten de stream op fullscreen op je telefoon voor de beste ervaring.