The Bootleg Beatles

×

Vanwege de geldende maatregelen is voor dit concert een Coronatoegangsbewijs nodig. Dit concert is verplaatst, dit is de nieuwe datum. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

The Bootleg Beatles

Alle hits + speciale set ter ere van 50 jaar "Let It Be"
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 30,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 31,-
Bestel tickets

Informatie

The Nr.1 Beatles Tribute! The Bootleg Beatles bestaan alweer meer dan 40 jaar en komen met een nieuwe show in de Boerderij. Alle hits van de Fab Four komen natuurlijk voorbij, maar ze spelen ook een speciale set ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van “Let It Be”.

Wie de Engelse Beatles-coverband The Bootleg Beatles ooit live zag, weet hoe verbijsterend goed ze zijn. Deze Britse band wordt zelfs omarmd door Sir Paul McCartney himself en is de enige tributeband die het beeldmerk van The Beatles mag gebruiken. Ze traden op voor Beatles-leden Sir Paul McCartney, George Harrison en zelfs voor de Engelse koningin! Ze gebruiken tijdens hun shows originele instrumenten en kostuums. Als je je ogen dichtdoet hoor je de Beatles, als je je ogen openhoudt, dan zie je de Beatles! Een absolute must-see voor alle Beatles-fans.

Bekijk programma