The Dead Daisies

×

Let op! Op vertoon van je ticket voor The Dead Daisies kun je GRATIS naar het concert van Thundermother op vrijdag 30 november. Kortom, twee concerten voor de prijs van één. Bewaar je kaartje dus goed! Klik hier voor meer informatie.

The Dead Daisies

& Special Guest Voodoo Vegas
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 31,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 32,-
Bestel tickets

Informatie

Dit hardrockcollectief bestaat uit: Doug Aldrich (Whitesnake/Dio), John Corabi (Mötley Crüe/The Scream), Marco Mendoza (Thin Lizzy/Whitesnake), Deen Castronovo (Journey, Bad English) en David Lowy (Red Phoenix/Mink). De band staat garant voor catchy rock songs, beïnvloed door de rock uit de jaren '70 en '80. Een must see voor liefhebbers van bands als Aerosmith, Bad Company en Foreigner!

The Dead Daisies werd in 2012 opgericht door gitarist David Lowy. Hij weet keer op keer de meest indrukwekkende muzikanten voor zijn band te selecteren. Heb je nooit in een band van het kaliber als Guns N’ Roses gespeeld? Dan hoef je niet eens te solliciteren bij The Dead Daisies. Alleen de crème de la crème van de rockscene is welkom. Nieuwkomer is niemand minder dan drummer Deen Castronovo, bekend van Journey. Voor hun nieuwe wapenfeit “Burn It Down” (2018) dook de band twee maanden de studio in. In die tijd werd alle muziek geschreven, opgenomen en gemixt. Het resultaat is een consistente hardrockplaat, spontaan, heavy en rauw. The Dead Daisies speelde voor vele uitverkochte zalen en was te zien op grote festivals Graspop en Hellfest.

Voorprogramma

Voodoo Vegas

De Britse hardrock band Voodoo Vegas deelde eerder het podium met bands als Y & T, Glenn Hughes, Uriah Heep en Gilby Clarke. Hun debuutalbum “The Rise of Jimmy Silver” (2013) kreeg lovende recensies. Inmiddels is opvolger “Freak Show Candy Floss” (2016) een feit en wordt er samen met producer Will Maya (The Answer, Iron Maiden’s Adrian Smith) gewerkt aan hun derde studioalbum. De band bestaat uit zanger Lawrence Case, bassist Ash Moulton, gitaristen Meryl Hamilton en Jon Dawson en drummer Mike Rigler.

http://www.voodoovegas.com