The Doors Alive

The Doors Alive

+ support The Mocks
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 28,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 29,-
Bestel tickets

Informatie

The Doors Alive zorgt voor het geluid, uiterlijk en de magie van een The Doors concert uit de jaren 60! Zij nemen het publiek moeiteloos mee terug in de tijd met hits als Light My Fire, When The Music's Over, Riders On The Storm, The End en nog veel meer.

Deze band komt niet alleen muzikaal heel dicht in de buurt van het origineel, maar ook qua uiterlijk, performance en magie voelt het alsof je bij een concert in de sixties bent beland. The Doors Alive brengt een ode aan de legendarische frontman en viert de muzikale erfenis van The Doors. Om de authentieke sound te creëren, spelen de muzikanten op identieke instrumenten als de originele bandleden. ‘The Doors Alive is the closest thing you will get!’

Voorprogramma

The Mocks

60ties style Nederbeat
Zit je jasje goed? Zit je dasje goed? Als je het aan de mannen van The Mocks vraagt absoluut wel! Gewapend in strak gesneden pakken en met de energie van The Who zijn The Mocks een lust voor het oog. Rudy Bennet van The Motions, bij wie ze in het voorpgrogramma stonden, noemt ze de nieuwe Nederbeat sensatie. Na hun eerste single ‘Not ready’ in juni, zal eind november hun tweede single ‘The Bogey man’ verschijnen via het Spaanse label Bickerton.

Bekijk programma