The Iron Maidens - female Iron Maiden tribute

support: James Rivera's SABBATH JUDAS SABBATH

The Iron Maidens - female Iron Maiden tribute

Dit concert is verplaatst, dit is de nieuwe datum. Je kaartjes blijven geldig.
Deze avond is de keuken van 2Tasty gesloten.
Let op: support begint om 20:15 uur

Sinds 2001 zijn The Iron Maidens niet alleen 's werelds enige vrouwelijke eerbetoon aan Iron Maiden, maar ook nog eens een van de meest populaire tribute bands ooit. Deze all-female heavy metal band beschikt over zowel schoonheid als muzikaal vakmanschap. Uiteraard zullen klassiekers als The Number of the Beast, Run to the Hills, Wasted Years, Can I Play with Madness, The Trooper en Fear of the Dark niet ontbreken.

Met 1,2 miljoen volgers op Facebook is de band uitgegroeid tot een ware sensatie in Amerika. Dit is dan ook niet zomaar een Iron Maiden tribute band, het is de vrouwelijke versie van Iron Maiden! De dames zijn hoog geschoold en hebben verschillende muzikale achtergronden, maar weten hoe je een rockshow neerzet!

SUPPORT: James Rivera's SABBATH JUDAS SABBATH

Een eerbetoon aan heavy metal-iconen Black Sabbath (voornamelijk de Dio-jaren) en Judas Priest van James Rivera. Deze frontman is vooral bekend om zijn langlopende carrière als zanger van progressive thrash metallers HELSTAR, een cult metalband die populair was in de jaren 80.

Deel dit evenement