The Legend of Springsteen

The spirit and energy of The Boss

The Legend of Springsteen

The Legend of Springsteen nodigt je uit om samen de magie en de muziek van Springsteen te vieren! Geen tribute maar ‘the real deal’. Een show die de spirit en energie van één van de meest iconische artiesten weet te vangen.

Deze band weet de sfeer van een avond met The Boss perfect neer te zetten. Geen imitatie of look-alike, maar een live ervaring met vuur en pit. De band wil samen met het publiek genieten van de muziek van The Boss en er een onvergetelijke avond van maken. De muzikanten spelen ook in één van de meest succesvolle tribute acts ter wereld: Ultimate Eagles.

WINACTIE!
Heb jij of koop jij een kaartje? Dan maak jij kans op het boek Chasing the Heartland van Paulina Vanderbilt. Een verhaal over een roadtrip van een moeder en dochter, waarbij Bruce centraal staat. Op de avond van de show geeft Paulina een introductie, trekken we een kaartje uit de hoge hoed en als jij de gelukkige bent ontvang je het boek uit handen van de schrijfster! Win je niet, maar ben je toch geinteresseerd? Paulina zal ter plekke haar boek verkopen.

Deel dit evenement