The Paradox Twin

ft. John Mitchell + support Flock

The Paradox Twin

De muziek van The Paradox Twin, opgericht door zanger, songwriter, gitarist en toetsenist Danny Sorrell en featuring John Mitchell, heeft een briljante diepte en gelaagdheid, denk aan The Pineapple Thief en Porcupine Tree en een beetje Leprous.

Het debuutalbum The Importance of Mr. Bedlam werd opgenomen in Outhouse Studio, de bekende opnamestudio van producer en muzikant John Mitchell. John was zo onder de indruk wat resulteerde in het tekenen van de band bij White Star Records, het label van John en Chris Hillman. Het album, met een gitaarsolo van Mitchell en gastvocals van Kim Seviour, werd zeer goed ontvangen. De single Planeta kreeg zelfs al een nominatie bij de prestigieuze Progressive Music Awards vóórdat het album was uitgebracht. Het jaar daarop ontving de band opnieuw een nominatie in de categorie Beste Nieuwe Artiest. Het leverde de band een wereldwijde reputatie en grote schare fans op. Het tweede album Silence from Signals kreeg net als hun debuut uitstekende recensies en is een krachtige opvolger.

Support: Flock
Morgendust heeft helaas besloten voor onbepaalde tijd te stoppen. Maar we hebben een toffe vervanger! Flock is een in het midden van Nederland gevestigde progressieve rockband die zijn eigen unieke mix van muziek produceert. Geïnspireerd door Anathema, Porcupine Tree, Alice in Chains en Tool heeft Flock hun eigen unieke geluid kunnen creëren. In 2023 hebben ze hun eerste EP Reflection/Perfection volledig in eigen beheer gecrowdfund, opgenomen, geproduceerd en gemastered. 

Deel dit evenement