The Winery Dogs

ft. Mike Portnoy, Billy Sheehan & Richie Kotzen + support Jared James Nichols

The Winery Dogs

Dit concert is uitverkocht. Check TicketSwap of er nog kaartjes aangeboden worden. TicketSwap is partner van Poppodium Boerderij en een veilige manier om kaartjes te (ver)kopen.

The Winery Dogs are back in full force! Met een nieuw album, genaamd III (release 3-2-2023) en een wereldtournee. Dit All-Star Trio bestaat uit drummer Mike Portnoy (Dream Theater, Transatlantic, Neal Morse Band, Flying Colors), bassist Billy Sheehan (Mr. Big) en gitarist Richie Kotzen (Mr. Big, Poison) doen deze super muzikanten ook weer de Boerderij aan.

Portnoy: “De kracht van deze band zit hem in de eerste plaats in de nummers. Wat The Winery Dogs zo geweldig maakt, is dat de nummers groots, pakkend en mee te zingen zijn. Daarnaast vanzelfsprekend de muzikaliteit, het vakmanschap en de energie tussen de bandleden. Het is als een circus met drie ringen. Het maakt niet uit naar wie je kijkt of luistert, je zult altijd vermaakt worden.”

Support: Jared James Nichols 
De Amerikaanse bluesrocker Jared James Nichols (1989) groeide op in Waukesha, de thuisbasis van Les Paul. Nichols wordt zelden gespot zonder zijn zwarte Gibson Les Paul met de bijnaam 'Old Glory'. Zijn muziek is een combinatie van blues en rock in de stijl van Cream, Mountain en Led Zeppelin. Sinds de release van zijn debuutalbum "Old Glory And The Wild Revival" (2015) toert Jared James Nichols de hele wereld over. Zo was hij in 2015 te gast in de Boerderij als special guest bij het optreden van Glenn Hughes. Zijn indrukwekkende live performance staat bij menigeen in het geheugen gegrift. Ook opvolger "Black Magic" (2017) is een meesterwerk.

Deel dit evenement