Threshold

Dividing Lines Tour + supports Virtual Symmetry & Oddland

Threshold

Threshold gaat in het voorjaar van 2023 op tour vanwege het nieuwe album Dividing Lines. De creatieve kern van de band is gitarist Karl Groom en keyboardmaestro Richard West. Samen met originele frontman Glynn Morgan, drummer Johanne James en bassist Steve Anderson zorgen zij voor unieke zware, prog metal.

Threshold werd aan het eind van de jaren ’80 opgericht in Surrey, Engeland Zij vestigden zich al snel als prog metal-vaandeldragers van het VK. Sindsdien toeren zij over de hele wereld, staan ze op grote festivals als Sweden Rock, Masters Of Rock, Maximum Rock, Night Of The Prog, ProgPower en 70,000 Tons Of Metal en maken ze succesvolle albums. Het twaalfde studioalbum Dividing Lines is donkerder, zwaarder en avontuurlijker dan zijn voorgangers. Dat belooft wat!

Supports

Virtual Symmetry is een Zwitsers-Italiaanse progressieve metalband. Zij zijn een openbaring in het genre door invloeden die variëren van klassieke muziek tot hedendaagse metal. Elke Virtual Symmetry-show is een verbazingwekkende, volledig meeslepende ervaring.

Het Finse Oddland is een progressieve metalband. Toen zij in 2002 begonnen werden ze met name geinspireerd door de altenatieve, grunge scene door bands als Alice in Chains, Soundgarden, Tool en Primus. In de loop der tijd heeft Oddland zich steeds meer ontwikkeld progressieve metal band.

Deel dit evenement