Toontje Lager

Toontje Lager

Support: GLISS
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 22,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 22,50
Bestel tickets

Informatie

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig, speelt komend seizoen een korte clubtour door Nederland. De shows staan in het teken van de LP "Er op of Er onder", bekend van de hits Net Als in de Film, Ben Jij Ook Zo Bang en Lente in Twente. Toontje Lager speelt dit legendarische album integraal tijdens de clubtour.

Uiteraard speelt Toontje Lager, onder de bezielende leiding van Erik Mesie, ook alle bekende hits, als Vroeg of laat, Stiekem gedanst, Zoveel te doen, In gedachten, Het doet pijn en wat te denken van het gevoelige Zonder jou, de solohit van Erik Mesie uit 1986. De show wordt afgesloten met bekende Nederlandstalige songs uit diezelfde periode. Toontje Lager keerde in 2018, na meer dan dertig jaar, in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie terug op de Nederlandse podia. De band vierde dit met succesvolle shows in poppodia en op festivals.

Voorprogramma

GLISS

Drie lieflijke jongens opgegroeid in de cits (Amsterdam) geven zichzelf bloot met een geluid dat ze zelf beschrijven als kabbelend ontmoet funky: zoetsappig waar het moet, vunzig wanneer het kan. De lichtvoetige teksten van Rens vloeien feilloos over de variërende producties van Noback en Kunst. Met een knipoog verwijzen ze naar de verschillende muzikale invloeden en hoewel er slechts 3 paar handen aan het werk is, voelt het bij tijd en wijle alsof er een voltallige band te voorschijn komt.

https://www.gigstarter.nl/artiesten/gliss