UITGESTELD - Tremonti

×

Dit concert is uitgesteld, we zijn met de band in overleg voor een nieuwe datum. Reeds gekochte kaartjes blijven geldig, kaartkopers hebben een mail ontvangen.

UITGESTELD - Tremonti

+ support Bad Wolves
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Dagkassa: 32,-

Informatie

Tremonti is een Amerikaanse heavy metal band opgericht en geleid door zanger en gitarist Mark Tremonti (ook bekend van de toonaangevende bands Creed en Alter Bridge). Wat oorspronkelijk begon als een soloproject van Mark evolueerde naar een volwaardige band en vorige maand brachten zij hun vijfde studioalbum uit.

Hoe explosief het spel van Mark Tremonti mag zijn, hij heeft zich uiterst bescheiden opgeworpen als een van de meest pure, precieze en productieve gitaristen/songwriters/frontmannen van de moderne tijd. Dat bewijst een Grammy Award, een nummer 1-notering in de “Top 20 beste gitaristen van het decennium” van Guitar World en 40 miljoen verkochte exemplaren van albums van Creed, Alter Bridge en Tremonti. De verwachtingen voor het nieuwe album waren hoog na “A Dying Machine”, maar aan deze voldoen ze ruimschoots met opnieuw een ijzersterke plaat met heerlijke stampende en scheurende rocknummers! De band bestaat naast Mark uit ritmegitarist Eric Friedman, bassist Tanner Keegan en drummer Ryan Bennett.

Voorprogramma

Bad Wolves

De Amerikaanse heavy metal band Bad Wolves zal de zaal gaan opwarmen!

https://badwolvesnation.com/
Bekijk programma