Tremonti

support: hawxx

Tremonti

Deze show was verplaatst, dit is de nieuwe datum. Je kaartjes blijven geldig. Had je nog geen kaartjes en is het uitverkocht ? Blijf het proberen, er komen soms last minute nog kaartjes beschikbaar!

Tremonti is een Amerikaanse heavy metal band opgericht en geleid door zanger en gitarist Mark Tremonti (ook bekend van de toonaangevende bands Creed en Alter Bridge). Wat oorspronkelijk begon als een soloproject van Mark evolueerde naar een volwaardige band en vorig jaar brachten zij hun vijfde studioalbum uit.

Hoe explosief het spel van Mark Tremonti mag zijn, hij heeft zich uiterst bescheiden opgeworpen als een van de meest pure, precieze en productieve gitaristen/songwriters/frontmannen van de moderne tijd. Dat bewijst een Grammy Award, een nummer 1-notering in de "Top 20 beste gitaristen van het decennium" van Guitar World en 40 miljoen verkochte exemplaren van albums van Creed, Alter Bridge en Tremonti. De verwachtingen voor het nieuwe album waren hoog na "A Dying Machine", maar aan deze voldoen ze ruimschoots met opnieuw een ijzersterke plaat met heerlijke stampende en scheurende rocknummers! De band bestaat naast Mark uit ritmegitarist Eric Friedman, bassist Tanner Keegan en drummer Ryan Bennett.

Support: HAWXX
HAWXX is een all female metalband. Zij streven naar diversiteit en inclusiviteit in de rock- en metalwereld. Met volop (girl)power pakken zij maatschappelijke problemen aan.

Deel dit evenement