Tyketto

Hardrock iconen + support Tiffany Kills

Tyketto

De Amerikaanse hardrockgroep Tyketto explodeerde in 1991 in de internationale muziekscene met hun Geffen-debuut, Don't Come Easy, met de hits Forever Young, Wings, Seasons en Standing Alone

Sindsdien maakte de band onder leiding van de karakteristieke zanger/gitarist Danny Vaughn meerdere iconsiche albums met succesvolle singles die grote hits in de charts en op MTV waren. Na een korte break up kwam de band in 2000 weer bij elkaar en doen zij waar ze goed in zijn: geweldige live shows geven!

Support: Tiffany Kills
De leden van Tiffany Kills hebben hun sporen verdiend in de rock’n’roll wereld. Gecombineerd spelen ze op tientallen platen, hebben de wereld rondgereisd en hebben nu besloten al hun ervaring samen te voegen, met één doel voor ogen: een vermakelijke klassieke, heavy rockshow. Tiffany Kills is John Jaycee Cuijpers (een van de sterkste zangers en frontman van Nederland en bekend van oa Praying Mantis, AYREON, Cooper Inc.), Mathias Dieth (U.D.O.), Christian Tolle (Steve Lukather, Doug Aldrich), Tom Wetzels, Tom Baer en Mendy Sneijers. De set bevat nummers uit ieders catalogus en meer. 

Deel dit evenement