Valentine's TRIBUTE TO QUEEN

Robby Valentine & band

Valentine's TRIBUTE TO QUEEN

Robby Valentine, bekend van de gigantische hit Over And Over Again, heeft zijn bewondering voor Queen nooit onder stoelen of banken geschoven. De invloed van de Britse groep is dan ook goed te horen in zijn eigen muziek.

Een droom kwam uit toen zijn grote held gitarist Brian May van Queen hem vroeg om het voorprogramma te verzorgen voor May’s Duitse solo-tournee in 1993. Ook trad Valentine op meerdere Nederlandse en Britse Queen fanclub conventies op. Deze shows hebben geleid tot het uitbrengen van Valentine’s Queen tribute album en het formeren van de band: Valentine's Tribute to Queen.
Waar de meeste tribute bands Queen naspelen zoals zij live klonken, hoor je deze avond de muziek van Queen zoals het op cd staat. Inclusief de door Valentine zelf opgenomen koortjes die zo karakteristiek het Queen geluid vormen. De bandleden, die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben, voeren de nummers perfect uit en de afwisseling in zang tussen Robby Valentine en Maria Catharina maakt deze avond een Queen-ervaring die je niet wil missen. 
Robby Valentine: zang - toetsen - gitaar 
Maria Catharina: zang
Paul Coenradie; gitaar - zang
Kristoffer Gildenlöw: bas – zang
Mark van Reusel: drums
 

Deel dit evenement