Workshop Songwriting

met Tjeerd van Zanen

Workshop Songwriting

Na de uitverkocht workshop licht- en geluidstechniek, zijn we blij om aan te kunnen kondigen dat we voor de volgende editie Tjeerd van Zanen weer in ons podiumcafé mogen verwelkomen om samen met jou aan je liedjes te werken! Schrijf je zelf muziek? Alle stijlen zijn welkom!

Bestaat het perfecte nummer? Is er een recept voor de ultieme hit? In een interactieve workshop geeft Tjeerd je alle tools en tricks die je nodig hebt voor het schrijven van de perfecte song. 
Tjeerd is gitarist, songwriter, engineer en producer. Hij heeft in één van deze hoedanigheden gewerkt met Maan, Kane, Silkstone, André Hazes, Ruth Jacott, René Froger, Volumia, de Toppers, Jill Helena e.v.a. 
Als gitarist heeft hij ook met met bovengenoemde artiesten e.v.a. gewerkt. 
Samen met Alan Michael schreef hij “One Good Reason” voor Marlayne en “One More Night” voor Esther Hart voor het Eurovisie Songfestival van 1999 en 2003. En in 2008 met en voor Hind het liedje “My Heart Belongs To You”, waarmee zij naar het Eurovision in Belgrado ging.
Voor het Junior Songfestival schreef hij acht keer de gezamenlijke liedjes en componeerde de film muziek voor o.a. de films Johan en Worst. Tjeerd heeft twee eigen bands, Back to Basic en The Auratones. 
Daarnaast is Tjeerd docent Songwriting en muziekproductie aan Codarts (Conservatorium van Rotterdam) en ArtEZ (conservatorium van Enschede). 
Tjeerd is als songwriter getekend bij BMG Music.

Deel dit evenement