Contact

Parkeren

U kunt in de omgeving van Cultuurpodium Boerderij gratis parkeren. Houd er wel rekening mee dat u bij drukbezochte concerten enkele minuten moet lopen. Er is gratis parkeergelegenheid aan de Amerikaweg. Mochten er aan de Amerikaweg geen parkeerplaatsen meer beschikbaar zijn, dan zijn er nog verschillende parkeermogelijkheden aan de overkant van het Randstadrail Station Voorweg. Om hier te komen rijdt u langs Cultuurpodium Boerderij aan de Amerikaweg en slaat u linksaf (onder het spoor door) richting de Meerzichtlaan. Vervolgens eerste afslag links de Voorweg op. Na 450m vindt u een ruime parkeerplaats achter het station. Als u lopend via de trappen het station oversteekt komt u uit bij de entree van Cultuurpodium Boerderij.

Openbaar vervoer

Cultuurpodium Boerderij ligt op 1 minuut loopafstand van Randstadrail halte Voorweg. Komt u uit regio Den Haag naar de Boerderij? Vanuit Den Haag CS kunt u zowel Randstadrail 3 als 4 nemen (uitstappen bij Voorweg laag). Komt u met het OV van Utrecht / Gouda naar de Boerderij? Stap op Station Driemanspolder over van de trein op Randstadrail 3 richting Den Haag (uitstappen bij Voorweg hoog).

Taxi

Regel gemakkelijk en voordelig van te voren je taxirit naar en van de Boerderij bij sneleentaxi.nl. Vroeg boeken betekent extra korting!