#

Nieuws

Nieuws overzicht
#

masterclass serie voor muzikanten

In de komende maanden vinden in ons Podiumcafé een aantal Masterclasses plaats, gegeven door gerenommeerde mensen en bedrijven. Deze serie is voor beginnende muzikanten maar ook als je al een tijdje meegaat en je nog steeds nieuwsgierig bent naar hoe het beter kan! In een middag hoor je veel interessante informatie en krijg je volop tips en tricks die je verder kunnen helpen.

Zondag 30 april - MassiveMusic
Tijdens de eerste editie van de nieuwe Masterclass serie vertelt MassiveMusic je alles over muziek maken voor advertenties en bedrijven. Wat is sonic branding precies en hoe werkt het proces van demo tot final tune?
MEER INFO >

Zondag 7 mei - Branding & Social Media
De tweede Masterclass wordt gegeven door Melanie Esther. Als Artist Branding & Social Media Coach coacht Melanie Esther artiesten in het vinden en vertellen van hun unieke verhaal. Dat er een branding en een social media strategie nodig is, daar zijn artiesten zich 100% bewust van, maar hoe?! Melanie weet hierop het antwoord!
MEER INFO >

Zondag 18 juni - Songwriting
Tjeerd van Zanen geeft je tijdens de derde Masterclass inzicht in het schrijven van songs. Bestaat het perfecte nummer? Is er een recept voor de ultieme hit? In een interactieve workshop geeft Tjeerd je alle tools en tricks die je nodig hebt voor het schrijven van het perfecte nummer. 
MEER INFO >

OP DE HOOGTE BLIJVEN

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG INSPIRATIE, NIEUWS EN DE AGENDA DIRECT IN JE MAILBOX.

Naar inschrijven