#

Best of Jazz-Rock & Fusion

Frank Gambale All Star Band + Scott Henderson Trio + Richard Hallebeek Project

Geen restricties, dus zonder Coronatoegangsbewijs of testen

The Best of Jazz-Rock & Fusion!
Een avond met een indrukwekkend rijtje top-muzikanten op het podium:

 • Frank Gambale All Star Band
 • Scott Henderson Trio
 • Richard Hallebeek Project

Lees en luister hieronder in de line up meer van deze legendes.

 • Frank Gambale All Star Band

  Frank Gambale is een van de beste gitaristen van deze wereld, volgens o.a. Chick Corea. Zijn live-optredens zijn vol vuur en tomeloze energie. Samen met indrukwekkende en dynamische muzikanten spelen ze funk, jazz, jazz-rock en alles daar tussenin. De pure kracht en energie van deze band is live overweldigend: zien is geloven! Naast Frank Gambale bestaat de All-Stars band uit bassist Hadrien Feraud (Chick Corea), drummer Gergo Borlai (Tribal Tech, Al DiMeola) en toetsenist George Whitty (Dave Matthews, Santana, Michael and Randy Brecker, Chaka Khan)

 • Scott Henderson Trio

  Scott Henderson maakt begin jaren '80 naam als medeoprichter van de progressieve fusion formatie Tribal Tech. Henderson toerde met toonaangevende artiesten als Weather Report's Joe Zawinul, Jean-Luc Ponty, Dennis Chambers en Jeff Berlin. Ook was hij de originele gitarist van Chick Corea's Elektric Band. Het trio bestaat naast Scott uit Romain Labaye op bas en Archibald Ligonniere op drums. Samen toerden zij al uitgebreid over de hele wereld met hun laatste album "People Mover" uit 2019 en speelden ze ook andere muziek van Henderson, opgenomen door Tribal Tech. In een paar maten gaat Henderson van Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan, naar Ritchie Blackmore naar Herbie Hancock en Allan Holdsworth.

 • Richard Hallebeek Project

  Richard Hallebeek is een van de beste jazz/fusion gitaristen van deze tijd, door collega's en publiek erkend als een fakkeldrager van wijlen Allan Holdsworth, met wie hij ook het podium deelde. Verder speelde hij met o.a. Scott Kinsey, Dan Gilbert, Carl Verheyen, Marco Minnemann, Steve Hunt, Shawn Lane, Jimmy Johnson, Derek Sherinian, Greg Howe en Guthrie Govan. Bovendien stond hij al drie keer met Dweezil Zappa op het podium tijdens de Europese tours van Dweezil. Niet gek dat hij ook waardering voor zijn spel kreeg in de vorm van mooie nationale en internationale prijzen. Richard en Jeroen van Helsdingen (toetsen), Lorenzo Feliciati (bas) en Niels Voskuil spelen o.a. nummers van hun nieuwe album "Bumerang".

Deel dit evenement