Caligula's Horse

Voor fans van Dream Theater, Haken & Karnivool + 2 supports

Caligula's Horse

Charcoal Grace EU/UK Tour

Deze tour wordt één van de hoogtepunten op het gebied van progressieve metal dit jaar. De indrukwekkende live optredens van Caligula's Horse (Brisbane, Australië) barsten van dynamische, zwevende soundscapes en zware melodieuze complexiteit.

De tour staat in het teken van hun nieuwe album Charcoal Grace (januari 2024). Dit album wordt door Guitar World nu al getipt als “één van de beste prog metal albums van 2024”. Samen met hun eerdere releases heeft hun kleurrijke en krachtige muziek een diepe en duurzame band gesmeed met fans over de hele wereld.

Supports:
The Hirsch Effekt: artcore/math/progressive rock
Een wilde crossover die zich beweegt tussen indierock, progressieve metal en emocore. Er zijn geen grenzen aan hun muziek en ze maken indruk met hun uniekheid en creativiteit. De mix van genres die ze creëren maakt ze uniek in Duitsland, waar ze vandaan komen, maar ook ver daarbuiten. Toch vergelijkingen maken? Denk aan Mr. Bungle, The Mars Volta en At The Drive-In. 


Four Stroke Baron: poppy prog metal
Muziek die zweeft tussen excentrieke prog (Devin Townsend mixte hun laatste album), nu-metal en 80's new wave en synthpop. Deze band classificeren zou ze tekort doen maar als we dan toch een richting moeten geven is dit muziek voor Type O Negative, Torche, Volbeat, Devin Townsend én synthwave fans.

Deel dit evenement