#

ProgDreams X - dag 1

3-daags festival


Op 7, 8 en 9 april 2023 vindt de 10e editie van het ProgDreams Festival in Poppodium Boerderij plaats. Op deze 10e editie zul je weer verrast worden door pareltjes uit de prog scene, zowel nieuw talent als gevestigde namen. Laat de voorpret alvast beginnen en koop nu (voordelig) je Early Bird Weekendtickets!

Vandaag:
LAZULI  //  SUPERSISTER PROJEKT

Zaterdag:
SOLSTICE  //  TONY PATTERSON & DOUG MELBOURNE  //  JADIS  //  EBONY BUCKLE  //  FOR ABSENT FRIENDS
Ga naar zaterdag

Zondag:
ICEFISH ft. VIRGIL DONATI  //  RANESTRANE  //  KYROS  //  YUVAL RON
Ga naar zondag

Luister alvast naar de ProgDreams X Playlist

Wijzigingen voorbehouden.
Er kunnen geen rechten aan line up en tijdschema worden ontleend.

  • Supersister Projekt

    Van Haagse schooljongens tot psychedelische rocksterren. De Haagse band Supersister schrijft al vanaf 1968 muziekgeschiedenis en blijft zich vernieuwen. Denk aan progressieve pop, jazzinvloeden, swingende loopjes en zo nu en dan een grappige Zappa-twist. De huidige line-up van deze legendarische band is Robert Jan Stips – keyboards /zang, Rinus Gerritsen – bas en Leon Klaasse – drums/zang.

  • Lazuli

    Het Franse Lazuli heeft een compleet eigen geluid door een mix van rock, prog, wereldmuziek en poëzie maar ook door hun ongebruikelijke instrumenten. Met oa marimba, hoorn en de LéOde. Een uniek instrument gecreëerd door Claude Leonetti dat eruit ziet als de Chapman Stick, klinkt als een combi van gitaar, synthesizer en zingende zaag en te bespelen is met één hand.

Deel dit evenement